
"Jedina obrazovana osoba je ona koja je naučila kako učiti i kako se mijenjati."
Carl Rogers
| « Prosinac 2025 » | ||||||
| Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
| 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
| 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
| 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
| 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 |
| 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
|
|
| U srijedu 09. listopada 2013. godine učenici 3. a i b razreda naše škole i učenici 3. razreda Područne škole Novo Praćno pohađali su izvanučioničku nastavu u malo izjenjenoj atmosferi od uobičajene. |
| Naime posjetili su sisačku tvornicu kruha i pekarskih proizvoda Mlin i pekare d.o.o. U sklopu akcije Dana zahvalnosti plodovima zemlje učenici su se upoznali s tehnologijom proizvodnje kruha i pekarskih proizvoda na licu mjesta. Pozorno su pratili uz svoje razrednice Vesnu Gvozden, Kseniju Božičević i Kristinu Abramović kako nastaju proizvodi koje kupujemo u pekarnama. Naravno, vrhunac nastave bio je kada su se i sami uvjerili da je najveća kvaliteta proizvoda kada se kuša odmah, onako vruće i svježe. Bio je ovo jedan od najslađih dana u školi, jer nije svaki dan taj kada zamijeniš učionicu s proizvodnim pogonom i još se usput dobro najedeš, a postane ti jasno koliko ljudi brinu i rade da naš grad bude dobro opskrbljen kruhom i pekarskim proizvodima u kojima uživamo. Pekar - pa nije to loše zanimanje, možda malo naporno - bila je deviza učenika koji su spoznali da to i nije tako lagan posao. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|